Висока оцінка директора Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН нашому університету

Нещодавно Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідав директор Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування Міністерства освіти і науки України, проф. Андрій Гаррійович Шевцов, який взяв участь у всеукраїнському круглому столі з проблем розвитку системи навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Візит відбувся в рамках моніторингу архітектурної доступності закладів вищої освіти для студентів з обмеженими можливостями. Завершивши оцінку університету, Андрій Шевцов відзначив, що наш університет є чудовим прикладом правильного підходу до відповідних вимог.

«Продовжую моніторинг архітектурної доступності вишів для маломобільних студентів, яку адміністрації закладів мають забезпечити згідно ліцензійних умов. Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу є гарним прикладом правильного підходу до відповідних вимог. У цьому я переконався особисто під час відвідування університету. Хочеться висловити подяку його ректору, академіку Крижанівському Євстахію Івановичу за ініціативу у цьому питанні, ефективне використання ресурсів університету у створення безбар’єрності і небайдуже ставлення до осіб з обмеженнями життєдіяльності.
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу — єдиний в Україні вищий навчальний заклад IV рівня акредитації нафтогазового профілю, багатофункціональний та розгалужений навчально-науково-виробничий комплекс, база Прикарпатської регіональної організації студентів та викладачів з довузівською та післядипломною підготовкою, в якому в 8 інститутах, 3 коледжах та фізико-технічному ліцеї, що входять до структури університету, навчається більше 10 тисяч студентів, в тому числі — до 590 іноземних студентів з 36 країн Європи, Азії та Африки»,
- йдеться у повідомленні Андрія Гаррійовича.

Відзначимо, що основним завданням нашого університету є, в першу чергу, надання якісних освітніх послуг як українцям, так і іноземцям. Зобов'язанням усього колективу університету є прояв максимального професіоналізму та створення всіх необхідних умов, щоб студенти відчували себе комфортно. 

 

Українська