Випуск магістратури державної служби

31 липня 2015 року випускники спеціальності «Державна служба»  інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу отримали дипломи магістра.

Урочистості з нагоди вручення дипломів офіційно відкрив директор інституту гуманітарної підготовки та державного управління, професор Дмитро Дзвінчук. “Сьогодні ми з вами стоїмо на порозі тих давно очікуваних змін, що призведуть до становлення України, як країни європейського зразка з відповідними цінностями та стандартами життя. Звичайно, що не обійдеться без змін і в державній службі. Сподіваюсь, що ви, наші випускники, будете успішно реалізовувати принципи державного управління, за якими вас готували у магістратурі держслужби нашого університету”, – звернувся до новоспечених магістрів професор Дмитро Іванович.

З привітальними словами до випускників державної служби звернулися ректор університету, професор Євстахій Крижанівський, заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк, начальник відділу кадрової роботи обласної державної адміністрації Анатолій Мельничук, начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Світлана Онищук, керуючий справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Андрій Лис, начальник відділу моніторингу обласних програм та аналізу бюджету виконавчого апарату обласної ради Назар Косаревич та заступник директора інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, доцент Андрій Мазак.

Згідно з рішенням державної екзаменаційної комісії, 105 слухачам заочної та заочно-дистанційної форм навчання було присвоєно кваліфікацію магістра. Десять випускників отримали дипломи з відзнакою. Найуспішніших випускників було рекомендовано до просування по службі. 

 Привітальний виступ ректора, професора Євстахія Крижанівського Ректор Євстахій Крижанівський вручає диплом магістра державної служби з відзнакою випускниці Шевченко Наталії  З вітальним словом до магістрів звертається заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк. За столом (зліва-направо) - керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Руслан Панасюк, ректор університету, професор Євстахій Крижанівський, методист кафедри державного управління та місцевого самоврядування Марія Назарук,  директор інституту гуманітарної підготовки та державного управління, професор Дмитро Дзвінчук   З привітальним словом виступає в минулому випускник магістратури державної служби ІФНТУНГ, а тепер керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк Диплом магістра державної служби вручає начальник відділу кадрової роботи обласної державної адміністрації Анатолій Мельничук Серед присутніх на випуску магістрів державної служби були начальник відділу моніторингу обласних програм та аналізу бюджету виконавчого апарату обласної ради Назар Косаревич, керуючий справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Андрій Лис, заступник директора інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, доцент Андрій Мазак, начальник відділу кадрової роботи обласної державної адміністрації Анатолій Мельничук, заслужений економіст України Ярослав Арабчук З привітальним словом виступає заступник директора інституту гуманітарної підготовки та державного управління, доцент Андрій Мазак. За столом (зліва-направо) - начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Світлана Онищук, ректор, професор Євстахій Крижанівський, методист кафедри державного управління та місцевого самоврядування Марія Назарук, директор інституту гуманітарної підготовки та державного управління, професор Дмитро Дзвінчук.

Українська