Бурлеск, музика, незабутні емоції: як в ІФНТУНГ обирали «Міс університету-2019»

Краса, чарівність, розум і талант поєдналися на сцені актової зали Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Сьогодні, уже вдванадцяте, відбулось одне з найяскравіших шоу — «Міс Університету нафти і газу 2019»

Ініціатором та організатором заходу був Профком студентів за підтримки Центру культури і дозвілля студентів та ректорату університету, а також за сприяння Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Цьогоріч за звання найталановитішої, найерудованішої, найкрасивішої та, звісно, за основний титул «Міс Університету нафти і газу 2019» змагалися чотирнадцять учасниць.

Дівчата пройшли довгий процес підготовки — кастинг, на якому організатори обирають найкращих, потім тренування, зйомки, а вже пізніше - сам конкурс.

Конкурсантки проявляли себе під час чотирьох виходів. Так, конкурс розпочався із розповіді про кожну учасницю та дефіле у класичних чоловічих костюмах. У наступному вихіді  конкурсантки були одягнуті у колекцію франківської дизайнерки Анни Бартушевської. Свій інтелектуальний потенціал учасниці продемонстрували під час другого виходу, красуні відповідали на запитання журі. Згодом студентки перевтілились у «рятувальниць Малібу» і дефілювали в червоних купальниках. І  традиційно четвертий вихід – вечірній. Дівчата у довгих сукнях чарували присутніх своєю красою, елегантністю й таємничістю.

Усі виходи оцінювало журі під головуванням Голови Профкому студентів ІФНТУНГ Миколи Слуценка, до складу якого входили запрошені гості з різних сфер діяльності. За його рішенням головну корону конкурсу «Міс Університету нафти і газу 2019» отримала студентка Інституту економіки та менеджменту Діана Вірстюк. Окрім того, вона ж отримала титули - «Міс сексуальність», «Міс інтернет-симпатій» та «Міс глядацьких симпатій»

Результати конкурсу:

Джаган Христина – «Міс шарм»

Мандзюк Наталія – «Міс ерудиція»

Поліник Мар’яна – «Міс грація»

Самборська Марта – «Міс романтичність»

Навроцька Ірина – «Міс ніжність»

Загорійчук Діана – «Міс чарівність»

Качмар Яна – «Міс вишуканість»

Гандзюк Христина – «Міс елегантність»

Лучак Адріана – «Міс посмішка»

Лозіцька Анна – «Міс привабливість»

Мазур Катерина – «Міс неординарність»

Крук Анна – «Міс артистичність»

Юрковська Іванна – «Міс загадковість»

Титул другої віце-міс виборола Адріана Лучак, першою віце-міс стала Анна Лозіцька. Крім того,  Христина Гандзюк отримала титул від партнерів і сертифікат на безкоштовне навчання у модельній школі.

Глядачі з великим задоволенням спостерігали за дійством на сцені, адже дівчата демонстрували високий рівень талановитості, краси та розуму. Крім того, присутні мали можливість переглянути незабутнє шоу, неймовірні хореографічні та вокальні постановки.

Цим конкурсом організатори вкотре доводять, що в нашому університеті навчаються не тільки найрозумніші, але й найкрасивіші дівчата!

 

 

Українська