Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Енергетичний менеджмент»

З 23 по 25 жовтня 2018 року  в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1581-л від 19.10.2018 року працювала комісія з проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Енергетичний менеджмент» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» другого (магістерського) рівня.

Акредитація відбувається згідно Закону України «Про вищу освіту» та постанови Кабінету Міністрів України  «Про затвердження положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах».

Експертна комісія у складі:

▪ голова комісії – Дешка Валерій Іванович (професор, докт. техн. наук, завідувач кафедри теплотехніки та енергозбереження інституту енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського");

▪ член комісії – Балюта Сергій Миколайович (професор, докт. техн. наук, завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту Національного університету харчових технологій (м. Київ).

За результатами роботи комісією підготовлено та подано до Міністерства освіти і науки України висновок про можливість акредитації освітньо-професійної програми «Енергетичний менеджмент».

 

 

 

Українська