Проекти та співпраця

2016 р. участь у проекті перепідготовки звільнених у запас кадрових  військовослужбовців ЗСУ “Україна-Норвегія”.

2016-2017 рр. Проект профессійної перепідготовки звільнених у запас кадрових військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур за спеціальністю “маркетинговий менеджмент” (програма НАТО-Україна).

2017 р. навчальний тренінг з маркетингу для внутрішньопереміщених осіб (Карітас)

2017 р. участь в круглих столах, заходах :

  • роботі робочої групи науковців Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, представників підприємств нафтогазового комплексу та Міністерства енергетики та вугільної промисловості від 12.05.2016 р.;
  • круглому столі на тему «Від України 2030 до регіональних стратегій» (2017 р.);
  • засіданні Робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Івано-Франківська (2017 р.);
  • презентації проекту ”Національна платформа бізнес взаємодії” (2017 р.)

2017 р. сертифіковано магістерську програму “Маркетингова діагностика та управлінський консалтинг в підприємництві” на відповідність European Service Standard EN 16114 Management Consultants Services CMC-Ukraine (Інститут управлінського консультування державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», ГО «Всеукраїнська асоціація консультантів з управління» (CMC-Ukraine))

2017 р. кафедра стала членом Української Асоціації Маркетингу

2017 р. проведення сумісно з Nonfiction-видавництвом Порталу «Футуролог» та КПІ міждисциплінарної науково-практичної конференції, присвяченої святкуванню 50-річчя Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу:“Маркетинг і контролінг: сучасні виклики підприємництва”

 2017-2018рр. проведення навчання з курсу «Основи комп’ютерної грамоти» для осіб пенсійного віку з врахуванням фінансово-економічних систем.

Лютий 2018 рр. семінар на тему «Попередження проявів сексистської реклами: інструменти місцевих органів влади та взаємодія із громадянським суспільством» під патронатом Міністерства соціальної політики України, Індустріального гендерного комітету з реклами, Громадської організації «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні за підтримки Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за участю Департаменту соціальної політики.

Подані і реалізовані проекти :

 2017 р. Організаційні та інформаційно-консультаційні послуги з контролінгу

 використання робочого часу працівниками підприємства

 ПрАТ Івано-Франківська харчосмакова фабрика (реалізовано)

2017 р. Маркетингове дослідження ринку хостелів в Івано-Франківську (реалізовано)

2017 р. подано 3 проекти від кафедри до Стратегії розвитку міста Івано-Франківська на період до 2028 року

2018 р. участь членів кафедри (Перевозова І.В.) в проекті Дистанційне навчання: безперешкодний та рівний доступ до навчання у закладах вищої освіти (Програма Еразмус+,акція КА2 Розвиток потенціалу вищої освіти, проект співпраці, національний; Лідер проекту: Університет імені Альфреда Нобеля, Дніпро)