Вручення дипломів бакалавра та спеціаліста випускникам ІнЕУ

News Cover Image: 
News category: 

Сьомого липня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу в урочистій обстановці відбулося вручення дипломів студентам-випускникам Інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі (директор доктор економічних наук, професор Гораль Ліліана Тарасівна).

Урочистий захід вручення дипломів розпочався з виконання студентського гімну «Гаудеамус» — традиції, яка розпочинає і завершує подорож у Країну знань. 

Після привітання студентів, батьків та професорсько-викладацького складу з урочистим заходом вручення дипломів бакалавра і спеціаліста ведучою заходу Христиною Широка, з привітальним словом виступили: Гораль Ліліана Тарасівна (професор, доктор економічних наук); міський голова Івано-Франківська Марцінків Руслан Романович (колишній випускник кафедри економіки підприємства); заступник директора з фінансових питань Управління магістральних газопроводів «Прикарпаттрансгаз» Данів Любов Зіновіївна (колишня випускниця кафедри економіки і підприємства); парох церкви Св. Петра і Павла  Отець Андрій (право покласти квіти до Ротонди  Божої Матері надано кращим студентам ІнЕУ — Мартиняк Вікторії, Кравчуку Марку, Сорохан Анні і Боднарчук Христині); доктор економічних наук, професор, проректор з науково–педагогічної роботи Дзьоба Олег Григорович; доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Данилюк Микола Олексійович. Усі побажали випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, а також вагомих здобутків на шляху досягнення омріяних вершин у їхній майбутній діяльності.

Під час головної події — церемонії вручення дипломів випускникам до привітального слова також запрошувалися професор, доктор економічних наук, завідувач кафедрою фінансів Фадєєва Ірина Георгіївна; кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедрою обліку і аудиту Кафка Софія  Михайлівна; доктор економічних наук, а також завідувач кафедрою менеджменту і адміністрування Полянська Алла Степанівна.

Інститут економіки та управління у нафтогазовому комплексі випустив дипломованих бакалаврів та спеціалістів з спеціальностей «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Менеджмент».

Свято супроводжувалося музичним виступом студентів Марії Писків (пісня «Весна»), Інни Гринишин (пісня «Квітка»), Олесі Заячківської (пісня «Усміхнися мені») і Христини Широка (пісня «Батькам»). 

На широку життєву дорогу студентів проводжав «Марш нафтовиків», який 5 років тому зустрів їх на порозі студентського життя Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

(Ведуча: Христина Широка).

 

 

 

Українська