ІФНТУНГ сприяє безкоштовному навчанню основ програмування учасників АТО

Програмування на сьогодні є однією із найперспективніших сфер, знання і вміння у якій відкривають широкі можливості. З огляду на це, у Центрі розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» Інституту економіки та управління в нафтогазовому комплекс Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розпочався 5-й навчальний курс з основ програмування для учасників АТО та членів їх сімей, а для осіб пенсійного віку, власників "Картки іванофранківця" – з азів комп’ютерної грамоти.

Завдяки плідній діяльності у рамках Договору про співпрацю, укладеного між Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та ІФНТУНГ, це навчання абсолютно безкоштовне та підходить для людей, які не мали попереднього досвіду у програмуванні.

Організатори відзначають високу активність та потребу таких заходів для цієї категорії населення, оскільки вони сприяють соціальній адаптації учасників та підвищенню їхніх можливостей при працевлаштуванні.

Розуміння поставлених завдань та великий внесок ІФНТУНГ у їх вирішення  висловив професор Олег Дзьоба – проректор з науково-педагогічної роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, запевнивши, що навчальний заклад постійно оновлює науково-технічну базу, використовує та впроваджує новітні технології, співпрацює з роботодавцями міста, області та країни.

Проведення таких курсів сприяє готовності до активної життєдіяльності в умовах інформаційного простору та спроможності стати не лише повноцінними його членами, а й творцями сучасного суспільства, що в наш час є надзвичайно важливо!

Успіхів та наснаги у навчанні!

 

 

Українська