ІФНТУНГ оптимізує навчальний процес дистанційними технологіями

15 червня 2017 року на базі Центру дистанційного навчання  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу   відбулось вручення сертифікатів розробникам електронних курсів з різних дисциплін та  свідоцтв про підвищення кваліфікації учасникам курсів з оптимізації технологій  дистанційної форми навчання.

Сорок учасників протягом чотирьох місяців удосконалювали та тестували свої розробки при Центрі дистанційного навчання.  Робота з підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу університету щодо технології дистанційної форми навчання проходила відповідно  тематичної програми «Основи проектування електронного курсу» (108 год.)

Як раніше вже повідомляла прес-служба ІФНТУНГ, у лютому цього року в ІФНТУНГ відбулась презентація курсів дистанційної підготовки абітурієнтів з таких дисциплін: фізика, математика, українська мова та література, історія, географія. Відповідно до наказу по університету № 228 від 11 листопада 2016 року «Про організацію та проведення підготовчих курсів з використанням дистанційних технологій» до роботи над розробкою матеріалів курсів були залучені Центр дистанційного навчання, кафедри філології та перекладу , кафедра вищої математикикафедра історії та політології, кафедра загальної та прикладної фізикикафедра землевпорядкування та кадастру.

Згідно наказу ректора №89 «Про випуск у 2017 р. слухачів курсів підвищення кваліфікації щодо технології дистанційної форми навчання» свідоцтва та сертифікати було видано учасникам, які здійснили проектування електронного курсу та захистили випускну роботу. Приємна і почесна місію вручення свідоцтв випала проректору з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрику О. М. та завідувачу кафедри інформаційно-вимірювальної техніки, проф.  Чеховському С. А.

Вітаємо творчу групу з успішним завершенням проекту та бажаємо Центру дистанційного навчання подальшої наснаги в просуванні передових навчальних технологій!

Українська