Інститут інформаційних технологій провів навчальний брейн-ринг

2 червня 2016 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (Інститут інформаційних технологій, кафедра ПЗАС) відбулась відкрита пара з дисципліни «Основи програмної інженерії», проведена традиційно  у формі гри брейн-ринг. Цей курс містить поглиблені відомості з основних розділів програмної інженерії та соціально-професійних питань програмування. Крім того, курс знайомить студентів з соціальними та професіональними питаннями програмування, зокрема з професійною та етичною відповідальністю фахівця з програмної інженерії.

Тон інтерактивному навчанню задавав завідувач кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем, проф. Юрчишин В. М. Студенти мали можливість виявити всі свої знання, отримані протягом двох семестрів вивчення цього курсу, а також показати свої вміння щодо застосування основних методів і засобів програмної інженерії для створення ефективного програмного забезпечення.

На відкритій парі були також присутні: проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О.М., начальник навчального відділу Сверида Б.В., директор інституту інформаційних технологій Чигур І.І, викладачі кафедри, а також всі охочі. Навчання пройшло у невимушеній обстановці, відчувався дух здорового азарту та конкуренції. Задоволеними залишились і студенти, і викладачі.

Українська