Інститут архітектури, будівництва і туризму ІФНТУНГ ініціює АРХІКВЕСТ в Івано-Франківську

28 квітня 2016 року  у виставково-торгівельному центрі «Бастіон» біля знаку- символу «Станіславівська фортеця» (м. Івано-Франківськ) стартував проект Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу «Архіквест». Організаторами заходу виступили Інститут архітектури, будівництва і туризму (кафедри архітектурного проектування та основ архітектури, студентська група А-15-1), Студентський парламент ІФНТУНГ, ГО центр «Генеза», які добре попрацювали при підготовці матеріалів та завдань для АРХІКВЕСТу.

Метою заходу стали мотивація молоді до вивчення історії міста, виховання у студентів громадської відповідальності за збереження історичної архітектурної спадщини, створення умов для саморозвитку студентів. За умовами заходу до участі запрошували студентську молодь вищих навчальних заходів міста та школярів старших класів.

На стартову точку АРХІКВЕСТ прибуло 8 команд у складі 4-х осіб кожна. Всі учасники та присутні отримали заряд позитиву та азарту, ще й дізнались багато цікавого про історію та архітектуру рідного міста.

Наступний АРХІКВЕСТ стартує 07.05. 2016 о 14.00 (Старт та фініш – Фортечна галерея «Бастіон», біля знаку-символу «Станіславівська фортеця»). Зареєструватись ще можна:  +380958435454 (Дарій)

          

Українська