Центр культури та дозвілля студентів ІФНТУНГ вшанував матерів святковим концертом

 5 травня 2016 року в актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся святковий концерт «Цілую ніжно материнські руки» до Дня матері, ініційований та організований Центром культури і дозвілля студентів (директор – Заслужений працівник культури України Володимир Литвиненко) за сприяння профкому та ректорату університету.

День матері – це одне з найзворушливіших свят, яке нагадує всім про самовіддану любов наших матерів. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Щастя й красу материнства в усі століття оспівували кращі художники, поети, композитори. І невипадково весь творчий колектив Центру культури університету ініціював святковий концерт для вшанування матерів, залучивши до участі у ньому студентську молодь. У своєму сценарії концерту заступник директора Центру культури Іван Тимків використав кращі вітчизняні та зарубіжні пісні, поезії, танці, музичні композиції, які прославляють Жінку- та Україну-Мати.

Розпочався концерт  з  «Ave Maria»у виконанні Оксани Савчук (художній керівник Центру культури). Від ведучих концерту – заступника директора Центру культури Івана Тимківа та студента Інституту інженерної механіки Петра Мельника, пролунало багато теплих слів на адресу матерів, які народили, виростили та виховали гідних синів та дочок України. Свої таланти матерям продемонстрували й діти наших викладачів (Костюк Ірина та Марта – фіналістки чемпіонату світу 2015 року в Румунії), учасники колективу «Боне Данс» (керівник Віталій Магмет). Порадував присутніх й жартівливий танець за постановкою працівника Центру культури Діани Войчак.

Авторські вірші читав завідувач кафедри вищої математики, проф. Василь Мойсишин, а трепетні слова авторської пісні донесла до слухачів Йордана Дранчук. Тонкий гумор відомого прикарпатського гумориста Володимира Пушкара розвеселив публіку. Студенти ІФНТУНГ, серед яких й іноземні,  вразили присутніх чуттєвим вокалом, який зворушував як самих виконавців, так і гостей концерту. Родзинкою концерту стали пісні у виконані тріо «Водограй» (Надія Устінська – музичний керівник, Оксана Фернюк – зав. костюмерним складом, Володимир Литвиненко – керівник колективу).

Багатодітні матері та кращі працівниці ІФНТУНГ отримали квіти та нагороди з рук голови профкому університету Мирослава Дранчука.

      

       

 

Українська