Хочеш стартувати в бізнесі? Приєднуйся!

07 листопада, в рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння між Громадською організацією "Платформа інноваційного партнерства" та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу, відбулась перша відкрита зустріч з успішними підприємцями (організатори – Денис Алексін (ОП-17-1) і Роман Сав’юк (ЕК-17-1) під егідою «YEP! Startup Club IFNTUOG» (https://www.facebook.com/yepifntuog/).

Спікер заходу, Дмитро Мельникович (СЕО Wooo agency, Co-Owner SPOM, Co-Founder Urban Space 100, Founder CLUB 13), провів семінар-тренінг на тему «Створення маркетингової агенції». Підприємець розповів про специфіку її діяльності, відповів на запитання слухачів щодо роботи в соціальних мережах (SMM) й створення унікального контенту, формування візуального стилю компанії тощо. Також мова йшла про особливості запуску стартапів в Україні; необхідні навички молодої людини для реалізації амбітних проектів; про те, як працювати в команді; як аналізувати конкурентне середовище та визначати власну унікальну пропозицію.

На зустріч із Дмитром Мельниковичем прийшли не тільки студенти, але й випускники та працівники університету, які мають бажання втілювати в життя власні ідеї стартапів. Адже досвід  успішних підприємців надзвичайно цінний для початківців. І, як зазначає координатор клубу «YEP!» в ІФНТУНГ Олег Яцюк, такі відверті бесіди мають їм у цьому допомогти, адже місія клубу – розвиток підприємницької культури та мислення у студентів, стимулювання стартап-руху серед молоді, зокрема в університетах.

Загалом «YEP! Startup Club» – це мережа академічних стартап-інкубаторів, створена за ініціативи команди «YEP!» та Міністерства освіти і науки України. А «YEP! Startup Club IFNTUOG» – це перший такий клуб у нашому регіоні, започаткований силами студентів Інституту економіки та менеджменту, основним місцем дислокації якого обрано Центр розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» ІЕМ ІФНТУНГ. Надалі тут відбуватимуться зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, тематичні перегляди фільмів і відео-лекцій. Наступний захід – зустріч із бізнесменом Іваном Матейком – вже 11 листопада 2019 р. о 16-00 за адресою: вул. Шопена,1, ауд. 3.1.

 

Українська