Урочисте засідання наукової громадськості університету, присвячене Дню науки 2016

19 травня 2016 року в Івано-Франківському національному університеті нафти і газу відбулося урочисте засідання присвячене Дню науки. На заході були присутні: ректор, академік НАН України Євстахій Крижанівський, директори інститутів, керівники наукових шкіл, завідувачі кафедр, наукові працівники, викладачі, аспіранти та студенти.

Науковці університету досягли певних успіхів у впровадженні наукових розробок у виробництво, в організації і проведенні студентської наукової роботи, видавничій діяльності, винахідницькій роботі, підготовці і захисті дисертацій, організації і проведенні науково-технічних конференцій, за що були нагороджені грамотами.

На засіданні було оголошено підсумки проведення міжнародних, всеукраїнських студентських олімпіад, конкурсів, конгресів та конференцій. Наукових керівників, студенти яких одержали призові місця та безпосередньо самих студентів нагородили грошовою премією.

Завершилося урочисте засідання наукової спільноти концертом за участі талановитих учасників художньої самодіяльності університету.

Програма заходів присвячених фестивалю науки в ІФНТУНГ:

  1. Міжнародна науково-технічна конференція та виставка "Машини, обладнання і матеріали для нарощування вітчизняного видобутку та диверсифікації постачання нафти і газу"  IIM – 2016
  2. Підписання Меморандуму про співпрацю з Університетом Боуера (Алжир)
  3. Відзначення 70-річчя кафедри нафтогазового обладнання
  4. Міжнародна науково-технічна конференція “Перспективи нарощування ресурсної бази нафтогазової енергетики” присвячена 65-річчю Геологорозвідувального факультету.
                                 
Українська

Коментарі

-