Танець – стиль життя

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу славиться не тільки своєю науково-дослідною та освітньою діяльністю, але й художньою самодіяльністю, високий рівень якої забезпечує Центр культури і дозвілля студентів.

Так, 23 лютого Ансамбль бального танцю «Bonne dance» взяв участь у всеукраїнському конкурсі зі спортивного танцю, на якому виборов почесне друге місце.

Масштабне танцювальне шоу проходило наприкінці лютого у Львові та зібрало 369 пар зі всієї України. Демонструвала свої вміння на чемпіонаті найкраща танцювальна пара Ансамблю бального танцю «Bonne dance» у складі студентів університету -  Кукудяк Надія Володимирівна (МН 17-1) та Кучмійова Іллі В'ячеславовича (ІПм – 17-1).

Керівник ансамблю, працівник Центру культури і дозвілля студентів ІФНТУНГ Магмет Віталій Володимирович: «Дуже пишаюсь своїми підопічними. Вони – молодці! Хоча спочатку їм було дуже важко танцювати, важко знайти контакт, але потім вони подолали ці перешкоди і зрештою – стали срібними призерами. Все це – невтомна праця і велике бажання, які не всім під силу. Можу сказати впевнено, що Ілля та Надія гідно представили весь колектив,  продемонстрували високу професійну підготовку та власні таланти».

До пізнього вечора у залі спортивно-гімнастичного комплексу «Грація» демонстрували свою майстерність учасники конкурсу. Переможці отримали заслужені медалі, дипломи та кубки. Оцінювали виступи високопрофесійні судді з різних куточків України.

Варто відзначити, що наших талановитих танцюристів журі оцінювало за такими танцями: повільний вальс, танго, віденський вальс та квікстеп.

 

 

Українська