Студент ІФНТУНГ став переможцем престижного конкурсу

В 2015 році студент спеціальності «Менеджмент» інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ Володимир Радевич став переможцем міжнародного творчого конкурсу "2015 USFUCA Worldwide Youth Contest - "The Year of Light",  проведеного під егідою UNESCO та World Genesis Foundation. Участь в конкурсі взяли молоді люди різного віку з  78 країн світу. Володимир здобув перемогу у молодшій віковій категорії (15-19 років).

Переможним для студента ІФНТУНГ стало есе «Світло людського серця - світло прогресу»: http://www.worldgenesis.org/2015-worldwide-youth-contest-winners.html

В якості нагороди переможець отримав запрошення пройти стажування на базі ООН та в інших міжнародних організаціях. В рамках стажувань учасники відвідають лекції, семінари, зустрічі, матимуть змогу виконати цікаві завдання, а також продовжать розвивати тему "Проблеми сучасної освіти".

Варто також зазначити, що Володимир Радевич є одним із організаторів конкурсу «UNESCO Clubs Worldwide Youth Multimedia Competition» 2016 року. Вітаємо переможця і бажаємо подальших успіхів, натхнення творити і гідно представляти честь України та рідної Альма-Матер в світі!

Володимир Радевич

Українська