Студентський парламент святкує своє 15-річчя!

Сьогодні, 22 жовтня, Студентський парламент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу святкує своє 15-річчя! З цієї нагоди студентська молодь організувала масштабне святкування: розіграші цінних подарунків, пісні й танці у виконанні наших студентів, неймовірна музика від Pasage Gartenberg та живі статуї на території університету.

Зараз наш осередок активних студентів – це не просто організація, це великий і дружний колектив творчих та ініціативних молодих людей, яких поєднує спільна мета – залишити свій добрий слід в історії рідної alma mater, а також захищати думку студентів, відстоювати їхні права та реалізувати право участі в керуванні ІФНТУНГ. Як і будь-який серйозний орган, Студентський парламент має свою правову основу діяльності – Положення про Студентський парламент ІФНТУНГ, в якому повністю висвітлені принципи порядку створення та функціонування студентського самоврядування в університеті.

З травня 2019 року Студентський парламент очолює студент Інституту нафтогазової інженерії – Владислав Коркін, який зараз в числі найкращих студентів університету. Хлопець постійно навчається, розвивається та прагне кращого для молоді! Як йому це вдається, Влад розповідає: «Найголовніше для мене – це підтримка моїх рідних і друзів, безперервне навчання та саморозвиток! Я завжди ставлю перед собою мету і стараюсь крок за кроком реалізувати її!»

Крім президії (голова СП ІФНТУНГ, перший заступник, два заступники та секретар), до складу Студентського парламенту належать 7 студентських рад інститутів, рада іноземних студентів, рада студмістечка, а також декілька відділів: міжнародний, інформаційних, спортивний, культмасовий, соціально-правовий.

Члени СП ІФНТУНГ переконані, що основна мета їхньої діяльності - реалізовувати цікаві проєкти для студентів, жити справжнім студентським життям, ділитися секретами з іншим і захищати думку та права молоді!

Вітаємо наших активістів! Бажаємо творчих успіхів, наснаги, цікавих проєктів і продуктивної праці!

Українська