Студентська служба працевлаштування MAVISTA: нові пропозиції для ІФНТУНГ

До Івано-Франківського національного технічного  університету нафти і газу з новими цікавими пропозиціями завітала заступниця директора Студентської служби працевлаштування MAVISTA Валерія Шиліна. Понад п’ять років ця освітня агенція надає широкий асортимент послуг, пов’язаних із навчанням, стажуванням та волонтерськими програмами по всій Німеччині,  спеціалізується на різноманітних освітніх програмах за кордоном.

Основними векторами роботи Агенції є навчання в вищих навчальних закладах Німеччини; підготовчі курси до вступу в університет; навчально-виробничі практики; робота на канікулах для студентів; пропозиції щодо мовних курсів; ознайомчі екскурсії по університетам Німеччини тощо.

Варто зазначити, що MAVISTA співпрацює з ІФНТУНГ на основі підписаної угоди про співпрацю й університет вже має позитивний досвід працевлаштування студентів під час зимових та літніх канікул. На зустрічі, яка зібрала чимало охочих, Валерія Шиліна детально розповіла про сфери можливого працевлаштування в Німеччині та про працевлаштування за фахом. Серед основних фішок фірми – звести працедавця і студента. Агенція гарантує цілодобову підтримку під час перебування в Німеччині, а за потреби – спеціалізовані мовні курси, нострифікацію українських дипломів.

Українська