Студенти інституту економіки й управління у нафтогазовому комплексі навчаються за програмою подвійних дипломів

1 жовтня 2015 року розпочався новий навчальний рік для студентів-магістрів інституту економіки й управління у нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ, які  навчаються у Краківській гірничо-металургійній академії (AGH) за магістерськими програмами «Управління підприємствами» та «Управління фінансами». Цього року 35 студентів економічних спеціальностей приїхали до Кракова, у тому числі 18 студентів першого року та 17 студентів другого року  навчання.

Вперше мають можливість навчатися за кордоном студенти спеціальності «Фінанси і кредит» після відкриття відповідної магістерської програми в ІнЕУ. Разом зі студентами участь в урочистій церемонії з нагоди початку нового навчального року взяли директор інституту, професор Ліліана Гораль, заступник директора з міжнародної співпраці, доцент Леся Вербовська, професор Ірина Перевозова та координатор проекту Лілія Маринчак.

Студенти мають унікальну можливість безоплатно навчатися і отримати дипломи магістра європейського зразка в Польщі та дипломи магістра про закінчення ІФНТУНГ, навчаючись на стаціонарній формі. У гірничо-металургійній академії студенти ІнЕУ демонструють високий рівень підготовки з базових дисциплін, про що свідчать їхні рейтинги та результати сесійного контролю. 

Коментуючи результати співпраці з Краківською гірничо-металургійною академією, проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ, професор Дзьоба О. Г. відзначив вагомі здобутки колективу інституту економіки й управління у нафтогазовому комплексі у 2014-2015 роках, зокрема такі, як: розширення співпраці із зарубіжними партнерами; участь в реалізації міжнародних проектів, зокрема і з Університетом Нурланда (Норвегія); ефективну взаємодію з органами місцевого самоврядування в частині розроблення і реалізації регіональних програм; збільшення кількості наукових публікацій; позитивні результати діяльності інноваційних структур ІнЕУ; вдалу вступну кампанію 2015 року. 

Українська