Студенти ІнЕУ у Польщі!

1 жовтня 2014 року група студентів інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі (ІнЕУ) ІФНТУНГ спеціальностей «Менеджмент організацій» та «Економіка підприємства» розпочала навчання у Краківській гірничо-металургійній академії ім. Станіслава Сташіца (AGH). Прибувши до Кракова, студенти одразу взяли участь в урочистій Інавгурації 2014-2015 академічного року, яку традиційно проводять в AGH з усіма відповідними почестями.

Навчання проводиться за магістерською програмою подвійних дипломів і стало можливим завдяки налагодженій співпраці ІнЕУ з факультетом менеджменту Краківської гірничо-металургійної академії (AGH). 

Студія в AGH для студентів ІнЕУ є безкоштовною (за рахунок власних коштів оплачується лише проживання в гуртожитку, а це приблизно 330 злотих в місяць). Для участі у програмі необхідно мати диплом бакалавра і знати польську мову на рівні В1. Варто зазначити, що претенденти старанно готувалися до навчання у всесвітньо відомій AGH протягом літнього періоду і вони таки є кращими представниками ІнЕУ. Молоді люди, щасти вам! 

Окремим досягненням стало підписання 1 жовтня 2014 року ректором AGH д.т.н., проф. Тадеушем Сломкою, деканом факультету менеджменту AGH д.т.н., проф. Пйотром Лебковским та директором ІнЕУ ІФНТУНГ д.е.н., проф. Ліліаною Гораль Домовленості про спільне навчання студентів. Домовленість укладена в рамках Генеральної Угоди про співробітництво між AGH та ІФНТУНГ і визначає основні принципи навчання студентів ІнЕУ в AGH за програмою подвійних дипломів. Під час зустрічі було також обговорено умови майбутньої співпраці щодо обміну студентами та аспірантами.

 

заступник директора ІнЕУ,

к.е.н., доц. Уляна Бережницька 

Студенти ІнЕУ в головному корпусі AGH під час Інавгурації 2014-2015 академічного року Делегація з України з координатором від AGH п. Камілом Чайкою Студенти ІнЕУ разом з директором інституту, проф. Ліліаною Гораль біля корпусу факультету менеджменту AGH Студенти ІнЕУ на перерві між заняттями в AGH

 

Українська