Студенти ІЕМ — учасники IV Міжнародної студентської наукової конференції

Навчання в університеті неможливе без участі в наукових дискусіях. Нещодавно магістри першого року навчання кафедри обліку та оподаткування Інститут економіки та менеджменту разом з асистентом Степанюк О. С. взяли участь у IV Міжнародній студентській науковій конференції "Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки", яка проводилась кафедрою обліку та аналізу Національного університету "Львівська політехніка".

Студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  виступили з доповідями на актуальні теми та вразили присутніх своїми знаннями:

▪ Хома Р. А. — "Спільна діяльність: формування інформації у бухгалтерському обліку" (науковий керівник Кафка С. М.)

▪ Ніколенко І. В. — "Особливості бухгалтерського обліку в умовах виконання угод про розподіл продукції на підприємствах нафтогазової промисловості" (науковий керівник Кафка С. М.)

За підсумками конференції їх виступи були відзначені нагородами: Ніколенко І. В. отримала диплом ІІ ступеня, Хома Р. А. — грамоту за актуальність доповіді.

Загалом, участь у конференції залишила приємні враження та збагатила новими знаннями. Адже в процесі наукових дискусій вирішувались актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, визначались шляхи їх подолання, розглядались перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні, шляхи реформування внутрішнього та зовнішнього контролю у контексті подолання економічних проблем підприємств, перспективи використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі та аудиті.

Нашим молодим науковцям — Ніколенко Ірі та Хомі Ренаті, бажаємо продовжувати свої наукові дослідження з великим натхненням та бажанням збагачуватись новими знаннями.

Українська