Студентам-іноземцям вручили дипломи бакалавра

 В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу 13 липня 2018 року в урочистій обстановці відбулося вручення дипломів бакалавра понад 100 іноземним студентам. 

Урочиста подія вручення дипломів почалася з виконання гімну студентів усього світу «Гаудеамус». Зі словами привітання з нагоди успішного завершенням навчання до студентів-випускників звернувся проректор з наукової роботи, проф. Чудик Ігор Іванович. Він вручив відмінникам дипломи бакалавра з відзнакою.

Для усіх студентів-іноземців Аярі Йосра виконувала запальну пісню Бруно Марса та Ріанни, чим надихнула зал та всі ринулись танцювати. Після такої запальної пісні директор Центру міжнародної освіти Григоришин Олександр Миколайович вручив грамоти за навчальні досягнення найкращим студентам.

Після теплих слів привітань відбулась кульмінація свята – вручення дипломів. Понад 100 студентів отримали свій щасливий квиток у майбутнє, ставши дипломованими бакалаврами за напрямами підготовки «Нафтогазова справа», спеціальностей «Видобування нафти і газу», «Нафтогазове обладнання», «Газонафтопроводи і газонафтосховища», «Гірництво», «Будівництво», «Екологія, охорона навколишнього середовище та збалансоване природокористування», «Інженерна механіка», а також «Електротехніка та електротехнології».

Розважав публіку запальною піснею-кадуру та танцем студент Макоссо Бруно. На свято також були запрошені випускники нашого університету 1998 року, які привітали студентів із закінченням навчання. За особливі досягнення іноземців у вивченні української мови доцент кафедри філології та перекладу Венгринюк Мирослава Іванівна вручила студентам грамоти.

Випускники подякували своїм наставникам, викладачам, працівникам Центру міжнародної інтеграції вищої освіти за допомогу, за терпіння і підтримку, які допомогли їм адаптуватися до життя і навчання в Україні. Вони сподіваються, що  співвітчизники підуть їхніми слідами і будуть навчитися в ІФНТУНГ, де вони матимуть вибір з інженерно-технічних, економічних і гуманітарних спеціальностей.

   

Українська