Стипендіальна програма «Завтра UA» фінансує наукову роботу студентів

31 жовтня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась зустріч студентів та викладачів університету з проектним менеджером ініціативи «Дрібнота», стипендіатом програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та координатором третього туру відбору програми Анною Шийчук. 

В рамках старту 12-го конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» відбулась презентація програми, місією якої є сформувати молодих лідерів, нове покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане рушійною силою прогресивних змін в Україні. За 11 років учасниками програми,  стипендіальний фонд якої становить 29 000 000  грн., стали 2500 стипендіатів. Фонд надає переможцям підтримку – фінансову (стипендія – 1677 грн. на місяць протягом року), партнерську, експертну, інформаційну, рекомендаційну, знання, досвід. Участь у програмі «Завтра.UA» – це прекрасна мотивація для залучення студентської молоді до наукових досліджень, втілення власних оригінальних наукових ідей, що є надзвичайно важливою складової університетської освіти. Це – шанс насамперед для студентів з активною громадською позицією та високою академічною успішністю, лідерським потенціалом та комунікаційними і творчими здібностями. Адже на конкурс слід подати самостійну конкурсну роботу, яка може стосуватись будь-якої галузі дослідження.

Присутнім цікаво було дізнатись  від колишньої стипендіатки про можливості та переваги програми, як правильно подати заявку на конкурс, про етапи відбору стипендіатів. (Детальніше про презентацію програми: тисни тут). Анна Шийчук поділилась власним досвідом роботи за цією стипендіальною програмою, який виявився для присутніх цікавим і слушним. Студентська аудиторія ставила багато питань під час та після зустрічі.

ІФНТУНГ, як учасник багатьох вітчизняних та міжнародних освітніх та наукових проектів, зацікавлений в участі своїх здібних студентів у програмі. А ми нагадуємо, що до 30 листопада 2017 року можна подати документи на конкурс на сайті zavtra.in.ua. З умовами конкурсу можна познайомитись на zavtra.in.ua, facebook.com/Zavtra.UA/, контакти: konkurs@zavtra.in.ua, info@zavtra.in.ua

Запрошуємо до участі студентів всіх напрямів підготовки! Дерзайте і перемагайте!

Українська