СПІВПРАЦЯ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА КОРОЛІВСТВОМ НОРВЕГІЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ ІМПУЛЬС ДЛЯ РОЗВИТКУ

15 вересня розпочав свою роботу Перший науково-практичний симпозіум «Норвезько-Українське співробітництво: здобутки та перспективи у сфері освіти і досліджень», який проходить на базі Тернопільського національного економічного університету та триватиме по 17 вересня.

            В роботі симпозіуму від ІФНТУНГ взяли участь проректор з НПР Дзьоба О. Г.,  директор ІнЕУ Гораль Л. Т., завідувач кафедри фінансів Фадєєва І. Г., докторант Кісь С.Я.

Проект «Україна-Норвегія», реалізація якого у ІФНТУНГ розпочалася у 2014 році, спрямований на перекваліфікацію військовослужбовців, звільнених у запас, і членів їх сімей та надання їм можливості здобути новий фах, розпочати власну справу, реалізувати себе, професійно зростати. Для перепідготовки в ІФНТУНГ у 2014 році було обрано універсальні і затребувані на ринку праці спеціальності – «Економіка малого підприємства» та «Менеджмент організацій». З вересня 2015 року в ІФНТУНГ реалізовуватиметься нова актуальна програма перепідготовки – «Енергетичний менеджмент».

В ході симпозіуму його учасники поділилися власними досягненнями та напрацюваннями, перемогами та успіхами, яких їм вдалося досягти під час реалізації проекту «Україна-Норвегія». Науковці обговорили плани та перспективи подальшої співпраці.

Учасники симпозіуму Роботу симпозіуму відкривають військовий аташе Королівства Норвегія, капітан 2-го рангу Ханс Петтер Мідттун та ректор Тернопільського національного економічного університету професор Крисоватий Андрій Ігорович Військовий аташе Королівства Норвегія, капітан 2-го рангу Ханс Петтер Мідттун Святковий концерт для учасників симпозіуму Учасники симпозіуму

Українська