Спортсмени ІФНТУНГ вибороли призові місця

4-5 жовтня 2016 року команда студентів-спортсменів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу взяла участь у відкритій першості міста Тернопіль з легкою атлетики серед ВНЗ Західного регіону України. Метою змагань є популяризація легкої атлетики, підвищення спортивної майстерності та встановлення дружніх зв’язків серед студентської молоді. У студентських змаганнях чоловіки і жінки виборювали перемогу у таких видах: біг на 100, 200, 400, 800, 1500 м; штовхання ядра, метання диска та молота, стрибки в довжину, висоту, потрійний стрибок, спортивна ходьба 3000 м.

ІФНТУНГ представляли студенти різних спеціальностей, які вже мають за плечима спортивні досягнення з легкої атлетики,  яку люблять і шанують в усьому світі. Серед них – майстри спорту, кандидати в майстри спорту, спортсмени з І, ІІ та ІІІ розрядами. Вдосконалюють вони свою спортивну майстерність під керівництвом викладачів кафедри фізичного виховання і спорту (завідувач – Улізько В. М.) Супроводжував групу тренер, старший викладач цієї кафедри Файчак І. І.  Всього у змаганнях брали участь 12 студентів, які показали високі результати. Три перші місця посіли: студ. МВТ-12-1 Ірина Борко (біг на 200 м, тренер - Файчак І. І.), студ. ГКЗ-11-1 Ольга Грицак (спортивна ходьба на 3000 м, тренери – Матешко В. В., Слезко В. М.), студ. КІ-14-1 Станіслав Сеник (біг на 800 м, тренери – Перегінець М. І., Слободянюк О. Т.). Крім того, С. Сеник здобув друге місце у категорії біг на 400 м.

Призери були нагороджені грамотами і медалями. Вітаємо наших спортсменів та їх наставників з перемогою та бажаємо їм нових звершень! 

Українська