Спеціалізована виставка «Нафта. Газ. Сервіс - 2017»

        16 лютого 2017 року  представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у складі доцента кафедри НО Шостаківського Ігора Івановича, директора інституту інженерної механіки Романишина Любомира Івановича та директора Інституту геології та геофізики Омельченка Валерія Григоровича взяли участь у спеціалізованій виставці «Нафта. Газ. Сервіс - 2017» у м. Полтава, яку проводять уже 14 рік поспіль.

       Відкрили виставку начальник управління економічних питань Полтавського міськвиконкому Володимир Волик, голова правління «Укргазвидобування» Олег Прохоренко, директор виставкого центру «ТІС» Сергій Семізаров. Захід пройшов за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Організували даний захід Полтавська обласна державна адміністрація, спільно з ВГО «Спілка буровиків України», Технічним комітетом стандартизації України «НАФТОГАЗнормування» (ТК 138) та виставковим Центром «ТіС». Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу нагородили дипломом за участь у виставці та сприяння розвитку нафтогазової галузі України.

       Основними питаннями, які розглянули на виставці "НАФТА.ГАЗ.СЕРВІС - 2017" були: розвідка та розробка нафтових та газових родовищ; нові технології буріння; підземне збереження природного газу; газові мережі, магістральний транспорт природного газу і нафти; запірна арматура та ремонт; сервіс; система автоматизації та контролю в нафтогазовій промисловості; обладнання для АЗС, АГЗС; нафтохімія та нафтопродукти; системи екологічного контролю.
Підприємства та компанії представляли свої новітні розробки та технології, необхідні для освоєння нафтогазових надр, зокрема такі як ПАТ «Полтавагаз», ГПУ «Полтавагазвидобування», ДП «Укргеофізика», ТОВ «Бурова компанія «Укрбурсервіс», «НК «Газінвестпроект», ПАТ «Склоприлад», ТОВ «Ді-Пі сервіс» та інші. Також у рамках виставки були організовані семінари-тренінги, круглі столи та пленарні засідання.

Українська