Святий Миколай завітав до ІФНТУНГ зі святковим концертом!

Завдяки Івано-Франківському міському центру дитячої та юнацької творчості (МЦЮДТ), Центру культури та дозвілля студентів та профкому Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу до головної Актової зали університету завітали сьогодні дітлахи пільгових категорій закладів загальної середньої освіти міста та працівників ІФНТУНГ. Тут відбувся театралізований концерт  «Добро і милосердя Святого Миколая», який розпочався авторським відеороликом авторства працівниці МЦЮДТ М. Козлової, що одразу дозволило гостям зануритися в особливу чарівність дивовижної ночі напередодні свята Святого Миколая.  Вихованці естрадно-театрального гуртка професійно розіграли  дивовижні історії та різні пригоди у дні зимових свят, розповіли про Миколу-Чудотворця, вразивши усіх акторською майстерністю. Присутні мали змогу насолодитися цікавими вокальними номерами вихованці ансамблів «Мрійники», «Зорецвіт», «Пташка».

Динамічними і захоплюючими були «зимові замальовки», якими дивували глядачів вихованці та солісти вокальної студії МЦЮДТ спільно із відомими у місті колективами: Зразковими художніми колективами –  ансамблями бального танцю «Ритм-Престиж» та народного танцю «Радість».

Зачаровані святковим дійством діти, також не змогли відірвати погляд від тематичних танцювальних постановок вихованців танцювальних колективів «Дзиґа», «Смайлики», Зразкових художніх колективів –  ансамблів естрадно-спортивного танцю «Медитація», народного танцю «Радість», бального танцю «Ритм-Престиж».

Маленькі артисти створили на сцені справжню казку, атмосферу сердечності й тепла. А настрій був таким гарним, що склалось таке враження, що то сам Святий завітав до нас з міхом щастя, радості і творчості!

Дякуємо організаторам за чудове дійство і чарівну казку для дітей! Добро дійсно може творити  справжні чудеса!

Українська