Реалізація проекту «Україна-Норвегія» в ІФНТУНГ

3 листопада 2014 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу розпочала навчання друга група учасників проекту «Україна-Норвегія» за спеціальністю «Менеджмент організацій».

В зустрічі з учасниками проекту взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку, д. е. н., проф. Олег Дзьоба, партнери Міжнародного фонду соціальної адаптації разом з регіональним координатором проекту Ольгою Шатирко та викладачі інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі, які безпосередньо проводитимуть навчання в рамках проекту.

Своїми враженнями та планами про участь у проекті поділилися слухачі другої навчальної групи.

 “Життя не стоїть на місці. Якщо ти не розвиваєшся – ти відстаєш від інших. Для того, щоб завжди бути в колії, конкурувати з молодими, треба постійно підвищувати свій освітній рівень”, - ділиться думками Михайло Хтема, інженер з охорони праці та навколишнього середовища ТОВ «Електролюкс Україна».

“На майбутнє в мене є  досить таки амбітний бізнес-план і я би хотів  почерпнути тут інформацію, яка б допомогла мені його реалізувати. Це моє основне завдання. Окрім того, сюди ми прийшли разом із дружиною. У неї є свої міркування щодо ведення бізнесу. Ми хочемо реалізувати себе в підприємницькій діяльності і надіємось, що за допомогою знань, які отримаємо тут, у нас все вийде”, - свою участь в проекті коментує Камець Назар, офіцер Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

Проект «Україна-Норвегія» успішно реалізовується в стінах Івано-Франківського національного технічного університеті нафти і газу. Нагадаємо, що у жовтні цього року до навчання приступила перша навчальна група, сформована із 25 військовослужбовців та членів їхніх сімей, які обрали напрям перепідготовки  «Економіка малого підприємства».

Кореспондент прес-служби ІФНТУНГ

Неля Грималюк

Українська