Підписання Протоколу про наміри з чеською нафтогазовидобувною компанією «MND»

17 червня 2015 року відбулося підписання Протоколу про наміри між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу і  чеською нафтогазовидобувною компанією «MND a.s.» щодо співпраці у сфері пошуково-розвідувальних робіт та видобування нафти і газу на території України. Співробітництво ІФНТУНГ з «MND a.s.» виражатиметься у допомозі при пошуку кандидатів для спеціальних посад в структурі компанії, наданні консультаційних послуг та підтримці у питаннях законодавства/надання дозволів. Зокрема, Протокол передбачає згоду компанії співпрацювати з університетом у формі спільних проектів та стипендій студентам ІФНТУНГ.

У підписанні Протоколу взяли участь ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський, Генеральний консул Чеської республіки в Україні Мірослав Кліма та генеральний директор компанії «MND a.s.» Збінек Парма.

Ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський разом з генеральним директором компанії «MND a.s.» Збінеком Парма та Генеральним консулом Чеської республіки в Україні Мірославом Кліма 

Українська