Помічники святого Миколая працюють і вчаться в ІЕМ

Щороку студенти і викладачі Інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ долучаються до акції «Святий Миколай іде до сиріт»: тут вже вкоренилася добра традиція збирати дітям, потребуючим пакунки на Миколая. І вони готові дарувати дітям, обділеним батьківською любов’ю та увагою,   свято та віру в чудеса. Зізнаються, що День святого Миколая -  одне з найулюбленіших дитячих свят. Ще зовсім нещодавно вони самі писали Святому листи з побажанями, і згодом отримували такі довгоочікувані подарунки та незабутню родинну атмосферу. Це свято надихає молодь активніше творити добро. Тож сьогодні студенти та викладачі ІЕМ – серед волонтерів святого Миколая. Вони приготували подарунки для дітей-сиріт.

І святий Миколай не пошкодує, що спільнота ІЕМ поповнила лави його помічників. Завдяки їм святий Миколай прийде до Калуського навчально-реабілітаційного центру (класи 2 а і 2 б), завітає до діток з гуртка  «Творча майстерня юнната», Калуського НРЦ (11 клас), Гвіздецької СЗШІ (3 клас), Черченського обласного НРЦ (9 клас), Печеніжинської спеціальної школи-інтернату (8 клас), Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату (4 клас та 8 клас).

Учасники акції – дуже  щасливі. Адже побувати у ролі святого Миколая – це можливість по-особливому відчути та зрозуміти сутність свята. А ви вже посмакували власні емоції, ставши хоч на мить Чудотворцем?

Українська