Обрано Міс Університету Нафти і Газу - 2016

 

12 травня 2016 року Профспілка студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти організувала свято краси і грації - конкурс "Міс Університету Нафти і Газу 2016 ". Дійство відбулося в приміщенні актової зали ІФНТУНГ.

Цьогоріч за звання найкрасивішої студентки у технічному виші змагалися 11 чарівних красунь. У програмі були представлені: вихід у поліцейській формі, інтелектуальний конкурс, дефіле у купальниках та вихід у вечірніх сукнях.

Усі учасниці отримали заохочувальні призи від спонсорів та партнерів конкурсу. Троє дівчат здобули право на безкоштовне навчання у модельній школі "ЮВЕНТА", а переможниця конкурсу – студентка Інженерно-екологічного інституту ІФНТУНГ  Іванна Гладун, окрім призів від партнерів, отримала путівку на море від студентської профспілки ІФНТУНГ.

Особливістю конкурсу є те, що він абсолютно благодійний, адже всі кошти будуть передані на благодійні цілі. Розважали публіку  неймовірні постановки від харизматичного та талановитого хореографа танцювальної студії Soloway Dance centre – Тоні Терсенової, а також кращі номери від талантів університету і не тільки. Неймовірний ведучий створив чудову атмосферу свята.

Інформація оновлюється.

Українська