"Містер ІФНТУНГ 2018"

Містер ІФНТУНГ 2018

Вдруге Студентський парламент університету нафти та газу проводив конкурс чоловічої краси та стилю “Містер ІФНТУНГ”, який відбувся 17 травня 2018 року в актовому залі. Метою цього конкурсу було сприяти формуванню в молоді гуманного світогляду, виховання естетичного смаку, пропаганда моральних цінностей та здорового способу життя. За звання «Містера ІФНТУНГ» змагалися 9 найталановитіших хлопців університету. Кожен номер оцінювало компетентне журі у складі:

Десятки важких репетицій, ретельна підготовка образів, фотосесії, відеозйомки  – ось на що витрачали хлопці свій час, для того щоб здивувати глядачів! Впродовж підготовчого періоду хлопці, яких відібрали для участі, отримували навички із дефіле, ораторського мистецтва, артистизму, та вмінню впевнено триматися на великих сценах. Конкурсна частина складалася з дефіле-знайомства, виходу в стилі “Мафія”, дефіле у камуфляжі та вечірнього виходу. Гостей розважали: дует ведучих “Без Б”, колектив естрадно-спортивного танцю “Зірка Мрії”, спеціальний гість, чверть фіналіст   “Голосу Країни” 8 сезону Арсен Вітрецький, харизматична співачка Йора Аярі, , танцювальний колектив “Black Velvet”, скромний і талановитий співак-музикант Святослав Коновал, вокаліст Даніель Валдір та група КВН  “Як варіант”.

 

За підсумками оцінок журі, титул «Містер ІФНТУНГ 2018» отримав студент Інженерно-екологічного інституту Куриляк Олексій.
 

Результати конкурсу:

 

·       Конкурс завершився, але спогади про нього залишаться у пам’яті конкурсантів надовго. Велика подяка організаторам,  учасникам заходу та спонсорам за незабутні враження, позитивні емоції гарний настрій та приємні подарунки.

 

·          

 

 

·        

Українська