Міжнародна співпраця з бібліотекою AGH в дії!

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) має довготривалу співпрацю з європейськими університетами, зокрема з Гірничо-металургійною академією імені Станіслава Сташіца - AGH (Республіка Польща). Між закладами вищої освіти постійно проводяться міжуніверситетські семінари, наукові конференції, зустрічі. Також активно впроваджується програма подвійних дипломів, за якою студенти безкоштовно навчаються і здобувають ступінь магістра як в нашому університеті, так і в AGH.

Так, днями була укладена угода про продовження співпраці між науково-технічною бібліотекою ІФНТУНГ та бібліотекою Краківської гірнично-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця з метою створення інформаційного середовища та покращення роботи всіх напрямів діяльності бібліотек. Від імені НТБ ІФНТУНГ угоду підписував директор Роман Пуйда, від бібліотеки Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця – директор Єжи Кравчик.

Відзначимо, що колеги з польської книгозбірні проявляють особливу зацікавленість до фонду рідкісних видань нашої бібліотеки, зокрема до видань польською мовою, віддрукованих типографіями Кракова, Варшави, Познані.

Принагідно запрошуємо всіх охочих відвідати науково-технічну бібліотеку ІФНТУНГ,  виставковий зал рідкісних та цінних видань (к. №35) і детальніше ознайомитися з нашим фондом.

За інформацією НТБ ІФНТУНГ

 

Українська