Лекція заступника директора ТОВ «Геосинтез інженірінг» для студентів Інституту нафтогазової інженерії

В рамках співпраці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з ТОВ «Геосинтез інженірінг» відбулась лекція заступника директора кампанії Юрія Лубана для студентів Інституту нафтогазової інженерії.

Юрій Лубан розповів студентам про промивальну систему «БІОКАР» — безглинистий буровий розчин для буріння похило-скерованих і горизонтальних свердловин, розкриття продуктивних горизонтів, у тому числі з АНПТ. Відмінністю системи «БІОКАР» є унікальні реологічні характеристики, що забезпечують виніс вибуреної породи із похилих стовбурів. Компонентами системи «БІОКАР» є виключно кислоторозчинні продукти, або такі, що мають схильність до біологічного розкладання.

Студенти мали чудову можливість дізнатись більше про особливості своєї спеціальності та роботи з буровими промивальними системами від досвідченого представника цієї галузі. 

Слід відзначити, що вже протягом тривалого часу ІФНТУНГ активно співпрацює з ТОВ «Геосинтез Інженірінг». Підприємство є спонсором створення лабораторії бурових промивальних рідин, яка на сьогодні є базовою лабораторією кафедри буріння нафтових і газових свердловин Інституту нафтогазової інженерії.

Довідково. ТОВ «Геосинтез інженірінг» — це одне з провідних підприємств нафтогазового комплексу в Україні, виробнича діяльність якого зосереджена на розробці, впровадженні, авторському супроводженні бурових розчинів та спеціальних промивальних рідин для нафтогазових свердловин. «Геосинтез інженірінг» – єдине підприємство в країні, що не відтворює імпортні промивальні рідини, а розробляє та використовує в практичній роботі власні рецептури.

 

Українська