Краса врятує світ!

Вчора, уже водинадцяте, в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу  відбулось одне з найяскравіших шоу — "Міс Університету нафти і газу 2018". Захід традиційно проводиться щовесни в Актовій залі ІФНТУНГ. Ініціатором та організатором заходу був Профком студентів за підтримки Центру культури і дозвілля студентів та ректорату університету, а також за сприяння Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. Особливістю конкурсу є те, що він абсолютно благодійний, адже всі кошти будуть передані на благодійні цілі.

Цьогоріч за звання найталановитішої, найерудованішої, найкрасивішої та, звісно, за основний титул "Міс Університету нафти і газу 2018" змагалися сім учасниць. Дівчата пройшли довгий процес підготовки — кастинг, на якому організатори обирають найкращих, потім тренування, зйомки, а вже пізніше - сам конкурс.

Конкурсантки проявляли себе під час чотирьох виходів: "Представлення", де глядачі мали змогу протягом короткого часу дізнатись основні факти з життя учасниць, "Питання-відповідь", де учасницям доводилось давати відповіді на цікаві запитання, "Купальники" – конкурс, у якому дівчата проявляли свою жіночність у шовкових халатиках та спокусливій білизні та розкішний "Вихід у вечірніх сукнях".

Усі виходи оцінювало журі під головуванням Голови Профкому студентів ІФНТУНГ, до складу якого входили запрошені гості з різних сфер діяльності. За його рішенням головну корону конкурсу "Міс Університету нафти і газу 2018" отримала студентка Інженерно-екологічного інституту ІФНТУНГ Базавляк Діана. Окрім того, за рішенням глядачів, вона ж отримала титул "Міс глядацьких симпатій", а також "Міс грація".

Результати конкурсу:

"Міс ніжність" — Стефанишин Інна, ІНЕУ

"Міс привабливість" — Шабан Лілія, ІНЕУ

"Міс загадковість" — Власюк Діана, ІНГІ

"Міс елегантність" — Овчар Інна, ІНЕУ

"Міс артистичність" та "ІІ Віце-Міс Університету нафти і газу" — Лебединець Аня, ІАБіТ

"Міс сексуальність", "Міс інтернет-симпатій" та "І Віце-Міс Університету нафти і газу" — Суп Юлія, ІГПДУ.

Глядачі з великим задоволенням спостерігали за дійством на сцені, адже дівчата демонстрували високий рівень краси, талановитості та розуму. Крім того, присутні мали можливість переглянути незабутнє шоу, неймовірні постановки від харизматичного та талановитого хореографа танцювальної студії Soloway Dance centre — Антоніни Терсенової, а також найкращі номери від талантів університету та команди КВН "Як варіант", які подарували багато яскравих та позитивних емоцій.

Цим конкурсом організатори вкотре доводять, що в нашому університеті навчаються

не тільки найрозумніші, але й найкрасивіші дівчата!

 

Фото: Сергій Юрцунів

Українська