Конференція European Student Paper Contest 2015

1-2 червня 2015 року в Будапешті (Угорщина) під егідою «Товариства нафтогазових інженерів» (з англ. SPE)  відбулась конференція European Student Paper Contest 2015.

Тематика конференції стосувалась питань геологічної розвідки, буріння, видобування і транспортування нафти й газу.

Право прийняти участь у даному  заході вибороли й студенти Івано-Франкіського національного  технічного університету нафти й газу Лимар Олександр (гр. ПС-12-2)  і Кривенко Сергій (гр. ВНГ-12-3).

В рамках конференції студенти з Румунії, Польщі, Угорщини, Норвегії та інших європейських країн мали змогу представити свої наукові роботи у вигляді презентацій й позмагатись за право представити свою доповідь на щорічній технічній конференції і виставці у Х'юстоні (США)  28-30 вересня 2015 року.

Суддями конференції були професори провідних університетів Європи та регіональний директор SPE у Європі, за сумісництвом менеджер з розробки продукції у Baker Hughes Inc – Матіас Мейстер, які радо поділились досвідом та справедливо оцінили роботу молодих науковців.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу пишається тим, що наш студент Кривенко Сергій, представивши свою  наукову роботу на тему «Вплив твердих домішок на втрати тиску в промислових трубопроводах», посів 3-тє місце у конкурсі. Вітаємо з таким чудовим результатом і бажаємо успіхів і наснаги у подальшій роботі!

Українська