Конкурс краси та натхнення «Міс Університету нафти і газу – 2017»

27 квітня 2017 року в стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу вже вкотре відбувся конкурс краси та натхнення «Міс Університету нафти і газу – 2017». Попри спільне бажання здобути омріяну корону, дівчат об`єднувала й благородна місія – зібрати кошти на закупівлю найнеобхідніших речей для дітей з Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області в с. Мединя.

За звання найкрасивішої і, звісно, головний титул «Міс Університету нафти і газу 2017» вирішили позмагатися десять студенток. Дівчат до конкурсу ретельно готували партнери шоу. У складі журі були: спортсмени, б’юті експерти, кращі з кращих, гідні обирати переможницю.

На гостей конкурсу чекало незабутнє шоу, неймовірні постановки від харизматичного та талановитого хореографа танцювальної студії Soloway Dance centre – Тоні Терсенової, а також найкращі номери від талантів університету та команди КВН "Як варіант".

Головну корону конкурсу  "Міс Університету нафти і газу - 2017" за рішенням журі отримала студентка ІГПДУ Джичка Елеонора. Також, за рішенням глядачів, вона ж отримала титул "Міс глядацьких симпатій" та "Міс інтернет-симпатій".

Результати конкурсу:

"Міс Загадковість" - Пащак Світлана (ІнЕУ)

"Міс Ніжність" - Копча Наталія (ІАБіТ)

"Міс Посмішка" - Мельник Анастасія (ІАБіТ)

"Міс Привабливість" - Веретко Юлія (ІІТ)

"Міс Наполегливість" - Сапіжак Яна (ІІТ)

"Міс Артистичність" - Саманів Юлія (ЕІ)

"Міс Грація" та "ІІ Віце-Міс Університету нафти і газу" - Семкович Уляна (ІАБіТ)

"Міс Сексуальність" та "І Віце-Міс Університету нафти і газу" - Зуєва Мар'яна (ІнЕУ).
Фото представлені АН "Фіртка"

     

 

Українська