Заключна конференція за проектом SpinOff (TEMPUS 530158)

На базі Університету Лунд (Швеція) відбулась заключна конференція проекту TEMPUS 530158 (Support of Innovations Through Improvement of Regulatory Framework for Higher Education In Ukraine – SpinOff) у період з 29 вересня по 1 жовтня 2015 року.

Від університету у конференції взяли участь ректор академік НАН України проф.Крижанівський Є.І., проректор з наукової роботи проф.Карпаш О.М., директор НДІ НГЕіЕ проф.Карпаш М.О. та директор Технопарку доц.Тацакович Н.Л.

У ході конференції було зроблено доповіді щодо впливу проекту на стан інноваційного середовища в Україні, в університетах-партнерах з України та Європейського Союзу. ІФНТУНГ та Технопарк представили свої досягнення в галузі розроблення систем управління інноваціями в навчальних закладах на базі європейського досвіду та приклади успішних трансферів технологій.

За визнанням усіх учасників конференції проект справив відчутний позитивний вплив на інноваційне середовище у вітчизняних ВНЗ України, розробив проекти інституційних змін (в т.ч. законодавчих) у цьому секторі, а також завдяки навчанню значної кількості представників українських університетів-партнерів створено передумови для побудови інноваційного еко-середовища в університетах. 

      

Українська