В ІФНТУНГ пройшов святковий концерт до Дня матері

10 травня 2018 року в актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся святковий концерт до Дня матері, ініційований та організований Центром культури і дозвілля студентів.

Метою святкування Дня матері є прагнення підтримати традиції дбайливого ставлення до матері, зміцнити сімейні цінності й підвалини, підкреслити особливе місце в житті нашої найголовнішої людини - матері. На державному рівні символізм свята набуває глобальніших обрисів. Держава, чи то народ, вбачає у матері берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм діткам. В їхніх руках продовження роду та виховання достойних членів суспільства.

Вже доброю традицією стало святкування Дня матері в ІФНТУНГ. До участі в концерті була залучена студентська молодь та викладацький склад.

Розпочався концерт з танцювального номеру від колективу "Самоцвіти" під пісню "Ой говорила чиста вода", після чого на сцену вийшли доцент кафедри філології та перекладу Венгринюк Мирослава з донькою Анною, які проводили захід та не давали присутнім засумувати. Пісню "Мамо" виконав студент Рак Богдан, а іноземний студент Крістіан заспівав відому пісню "All I want". 

Ліричну ноту перервав запальний танцювальний колектив "Файна Денс" із номером "Спогад". Назад до роздумів глядачі могли повернутись із піснею "Під небом Парижа" у виконанні Валентини Берези, одразу після якої з піснею "Mama I coming home" виступив Володимир Журавчак. Завершив першу частину заходу колектив "Боне денс" із танцем "Вальс".

Кожна жінка заслуговує на нагороду, але є жінки, які особливо варті уваги, це - матері. У зв'язку з цим, проректор з науково-педагогічної роботи Олег Дзьоба та голова профкому Олександр Білоцький нагородили почесних матусь університету.

Також для гостей звучала пісня "Весна" у виконанні Олесі Заячківської та "Незнайомець" у виконанні Христини Гандзюк. Дитячий ансамбль "Зірка мрії" розважив гостей номером "У джазі тільки дівчата". Окрім них, танцювальними талантами дивував дует Діани Войчак та Анни Дубінської із номером "Мамо, вечір догора".

Концерт пройшов в теплій, дружній атмосфері. Глядачі доброзичливо зустрічали артистів, а ті дарували глядачам щирість, відкритість та позитивні емоції.

 

Українська