В ІФНТУНГ завершились онлайн-курси для державних службовців

23 листопада в Інституті гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся завершальний етап навчальних занять очної та заочної форм підвищення кваліфікації державних службовців на веб-платформі «Prometheus». Учасники проекту - працівники служб  управління персоналом державної служби на очному онлайн-курсі представили свої стратегії розвитку управління персоналом в тих державних організаціях чи установах, де вони працюють.

Як зазначив у своєму виступі директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, проф.  Дмитро Дзвінчук, пише агенція новин firtka.if.ua: «Сьогодні в трьох містах України, зокрема, Києві, Харкові та Івано-Франківську відбуваються заключні навчальні заняття очної та заочної форм підвищення кваліфікації державних службовців «Prometheus». Світ змінюється, змінюється також ставлення до держслужби. Національне агентство державної служби, Всеукраїнський центр підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування знаходяться у пошуках нових форм навчання та підвищення кваліфікації державних службовців. Однією з цих форм є дистанційне навчання. Цей етап учасниками сьогоднішнього навчання пройдений».  Учасники очного онлайн-курсу отримали сертифікати.

Державні службовці повинні постійно вдосконалюватись заради майбутнього Української держави – такого висновку дійшли учасники та гості заходу, серед яких був й  радник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Валерій Крецул. Саме для цього й проводяться ці онлайн-курси, які проводить «Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК).

Довідково. «Prometheus» працює у двох форматах: масових відкритих онлайн-курсів та змішаної освіти. У співпраці з викладачами кращих ЗВО України вона створює та розміщує МВОК на власній онлайн-платформі та надає безкоштовну можливість університетам, організаціям та провідним компаніям публікувати та розповсюджувати курси на цій платформі. Відкрито безкоштовний онлайн-доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим в Україні.

Українська