Вітаємо студентів-переможців науково-технічної конференції ІФНТУНГ

20 квітня 2016 року в приміщенні Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» ІНЕУ ІФНТУНГ відбувся ІІ етап XXVIII студентської науково-технічної конференції, на якій було представлено 18 доповідей переможців І етапу конференції та гостей з Калуського та Гусятинського коледжів.

Варто зазначити, що науково-дослідна робота студентів є ефективним методом підготовки якісно нових фахівців у вищій школі. Традиційні наукові конференції серед студентської молоді стимулюють учасників шукати творчі підходи до сприйняття знань і практичне застосування їх для вирішення завдань і наукових проблем, розвивають їх фахову ініціативу.

Учасники ІІ етапу XXVIII студентської науково-технічної конференції показали своє творче мислення, індивідуальні здібності та дослідні навички.

Обговорення наукових тем відбувалося досить жваво, оскільки кожен з студентів представив зріле ґрунтовне актуальне дослідження.

За результатами виступів-презентацій на  конференції було визначено п’ять переможців, серед яких І місце здобула Христина-Ірина Сорока (ЕКП-12-1) з доповіддю «Дослідження шляхів диверсифікації газозабезпечення підприємств України» (науковий керівник – доц. Метошоп І.М.). Друге місце розділили студенти В. Петришин, В. Дрогомирецький (МО-12-2) з дослідженням на тему «Брендинг вищого навчального закладу» (науковий керівник – доц. Малинка О. Я.) та студентка гр. МО-12-2 Вероніка Жарська  «Корпоративна культура  як складова ефективного менеджменту підприємства» (науковий керівник –  доц. Овецька О. В.). Одноосібна наукова робота студента Андрія Семціва ( ЕКПТ-14-3) на тему «Зарубіжний досвід формування рентних платежів» (науковий керівник – доц. Гавадзин Н.О.) та наукове дослідження під керівництвом доц. Галюк Л.І. студентів ОАт -15-2 – І. Дорош, Х. Шкварок на тему «Роль професійного судження бухгалтера в інформаційному забезпеченні діяльності підприємства» посіли 3 місце.

       

Українська