Вступ 2019: стартував прийом заяв

Сьогодні, 10 липня, в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу розпочалася вступна кампанія 2019 року. Конкурсний відбір здійснюється на освітні ступені бакалавра й магістра, у тому числі вступ передбачений на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.

Зазначимо, що ІФНТУНГ користується популярністю серед вступників не тільки нашої області, але і сусідніх областей. Це підтверджує той факт, що уже в перший день вступної кампанії до університету прийшла чимала кількість абітурієнтів з батьками. Хоча особливістю вступної кампанії 2019 року, як і попередніх двох, є те, що абітурієнти, які вступають на базі атестату про повну загальну середню освіту для здобуття ступеня бакалавра на денну та заочну форму навчання, подають до ЗВО заяви про вступ тільки в електронній формі (реєстрація на сайті  https://ez.osvitavsim.org.ua/). А оригінали документів знадобляться лише при зарахуванні.

Цьогоріч, вступники, які бажають здобути освітній рівень бакалавра, можуть подати сім заяв не більше ніж на чотири спеціальності (бюджет). На контракт можна подати будь-яку кількість заяв. У кожній заяві, яку вступник подає на бюджет, він обов’язково обирає її пріоритетність – від 1 до 7, де 1 – це найвища пріоритетність, а 7 – найнижча. У приймальній комісії ІФНТУНГ наголошують, що головне для абітурієнта вірно визначити пріоритети. Особливо це важливо для тих, хто бажає потрапити на бюджетне навчання. Так вступник має позначити, на які конкурсні пропозиції у яких ЗВО хоче вступити найбільше – їм треба присвоїти найвищі пріоритетності, а які є менш бажаними – для них вказуються нижчі пріоритетності.

Прийом заяв та документів від вступників закінчується о 18 годині 16 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів та о 18 годині 22 липня для осіб, які вступають тільки за результатами зовнішнього незалежного оцінювання на місця державного та регіонального замовлення

Вступників в ІФНТУНГ консультують фахівці приймальної комісії, також в університеті облаштовані кабінети для прийому абітурієнтів відповідно до спеціальностей.

Детальніша інформація для вступників: ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ

Адреса: вул. Карпатська, 15, приміщення науково-технічної бібліотеки університету (перший поверх, кабінет 8.13).

Тел.: (0342) 54-72-18, 

(050) 766-32-40,

(067) 132-63-11.

Е-mail: pk@nung.edu.ua

    

 

Українська