Високу нагороду отримало студентське відділення SPE при ІФНТУНГ

Студентське відділення SPE, яке з 2010 року функціонує при Інституті нафтогазової інженерії, за високі показники в роботі, участь членів SPE в міжнародних конференціях та конгресах, проведення Міжнародних нафтогазових конгресів SPE в ІФНТУНГ та за підсумками роботи в 2017 році отримало найвищу нагороду міжнародної професійної організації SPE – «Видатне студентське відділення SPE 2017 року» (Outstanding Student Chapters). Це вже друга висока нагорода, в 2014 році студентське відділення SPE було відзначено нагородою «Золотий стандарт відділень 2014» (Gold Standard Chapters).

У 2017 році студентське відділення SPE при ІФНТУНГ провело низку цікавих заходів з метою популяризації філософії міжнародної організації SPE, залучення молоді до наукової роботи. Високим рівнем організації та результативністю відзначився проведений в ІФНТУНГ ІІІ Міжнародний паливний конгрес 2017. Почесними гостями на цьому міжнародному студентському форумі були президент «SPE International 2018» Дарсі Спаді та регіональний директор  SPE Центральної та Східної Європи Жан-Марк Дюма.

Висока нагорода підкреслює активну наукову діяльність студентського відділення SPE при ІФНТУНГ, успішність та якість організованих заходів. Варто зазначити, що основними критеріями оцінки діяльності відділення були: співпраця із нафтогазовою галуззю, рівень організації суспільної діяльності та впровадження інновацій, професійний ріст учасників.

Вітаємо наших переможців з найвищою нагородою міжнародної професійної організації SPE, яка є результатом плідної роботи та ініціативи президії студентського відділення SPE при ІФНТУНГ (президент – Назарук Максим (ВНГ-14-4), заступник президента – Грипась Денис (НБ-14-1), скарбник – Святослав Осередчук (НІВм-17-1), секретар – Катерина Сірецька (ПФ-13-1) та наставників, офіцерів Івано-Франківського професійного відділення SPE – директора ІНГІ Витязя О.Ю., завідувача кафедри РЕНГР Кондрата О.Р., доцента кафедри СРГГ Мельниченка Ю.Г.

Переможців привітав проректор з наукової роботи ІФНТУНГ, проф. Чудик І. І. І ми бажаємо їм подальших успіхів та вершин!

Українська