Випуск інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі

6 липня 2015 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулось урочисте вручення дипломів спеціаліста та магістра випускникам інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит» та «Менеджмент організацій і адміністрування». У святковому заході взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Олег Мандрик, директор інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі проф. Ліліана Гораль,  професорсько-викладацький склад інституту, батьки, запрошені гості. 

Традиційно захід розпочався з гімну студентів всього світу «Гаудеамус». Святкову церемонію вручення дипломів урочисто відкрила директор інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі проф. Ліліана Гораль, яка привітала студентів-випускників з успішним завершенням навчання та побажала їм щасливої долі, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання. З вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Олег Мандрик, який побажав уже колишнім студентам твердо й впевнено крокувати по життєвому шляху, успішно розпочати професійну діяльність, не забувати про рідну Альма-матер та гордо нести звання випускника Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

У добру життєву путь випускників благословив отець Андрій, парох церкви св. Павла і Петра.

Також з добрими побажаннями та життєвими настановами до випускників звернулися завідувач кафедри економіки підприємства, проф. Микола Данилюк, перший завідувач кафедри обліку і аудиту, проф. Валентина Орлова, завідувач кафедри фінансів, проф. Ірина Фадєєва та завідувач кафедри менеджменту і адміністрування, проф. Алла Полянська.

Опісля теплих слів привітань відбулась кульмінація свята – вручення дипломів. Понад 70 студентів отримали свій щасливий квиток у майбутнє, ставши дипломованими спеціалістами та магістрами в сфері економіки. 

Після урочистої церемонії вручення дипломів зі словами подяки до викладачів за їх нелегку і клопітку працю звернувся студент-випускник інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі Ігор Полич.

Свято супроводжувалося музичними виступами студента інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі Василя Шабіни та випускника кафедри обліку і аудиту Руслана Григурика. Ведуча свята – студентка інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі Марія Вацеба.

Урочисті заходи для випускників підготував Центр культури та дозвілля студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

  

Українська