Викладачі ІФНТУНГ готуватимуть енергоаудиторів для Фонду енергоефективності

Щоб готувати фахівців високого рівня,  доценти кафедри енергетичного менеджменту і технічної діагностики Ігор Рибіцький, Андрій Яворський та Віталій Цих з 15 по 25 липня пройшли продуктивне навчання та прослухали курс для тренерів за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності». Тренінг,  організований та проведений у рамках проекту «Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ (S2I) в Україні», за підтримки GIZ та за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMU), відбувся у Львові.

Варто відзначити високий рівень підготовки лекторів, який  дозволив присутнім тренерам підвищити рівень знань у сфері енергоефективних технологій та набути необхідного практичного досвіду при роботі з ОСББ та Фондом енергоефективності.

Навчання є необхідною складовою для відкриття в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу курсів з підготовки енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності. Викладачі ІФНТУНГ - учаснипки тренінгу, отримали сертифікати, які дають їм право вести курси.

   

  

Українська