Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

П'ятниця, 30 Вересень, 2016 - 14:00 до Неділя, 2 Жовтень, 2016 - 20:00

 

Учитель – одна з найдавніших професій, яка залишається однією з найшановніших і в наш час. Починаючи з 1994-го року це професійне свято – День вчителя, було визнано на міжнародному рівні і відзначається у світі щорічно 5-го жовтня. Незалежна Україна День працівників освіти відзначає згідно зі своїм новим законодавством традиційно, в першу неділю жовтня (Указ Президента України від 11-го вересня 1994-го року № 513/93 про «День працівників освіти»).

Івано-Франківський національний технічний університету нафти і газу високо цінує своїх освітян та справедливо пишається  їхніми досягненнями. Мабуть не всі знають, що в стінах нашого університету працює семеро Заслужених працівників освіти України, серед яких: Дзвінчук Д. І., Джура О. О., Данилюк М. О., П’ятничко Б. П., Козак Ф. В., Галущак М. О., Орлов О. О.

Професорсько-викладацький склад університету докладає багато зусиль, щоб  згуртувати навколо себе обдаровану молодь,  сформувати майбутнього фахівця чи  науковця нового типу, здатного цілеспрямовано змінювати і перетворювати навколишній світ в інтересах суспільства і на благо своєї Батьківщини, виховати людину з високими моральними цінностями та ідеалами.

Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, невичерпних творчих сил, натхнення, а в усіх Ваших починаннях супутниками нехай будуть успіх і удача!

Ректорат, профком