Церемонія нагородження переможців конкурсу бізнес-ідей Івано-Франківського регіону IDEATHON 2019

Четвер, 12 Грудень, 2019 - 11:00 до 12:00

12 грудня об 11.00 в Науковому містечку «Нова Енергія» відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу Ivano-Frankivsk IDEATHON 2019 в рамках проєкту Creative Spark.

Найкращі роботи визначатиме журі у складі представників ІФНТУНГ, ГО «БРІТ», Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської обласної державної адміністрації, ІТ-кластеру. Призи вручатимуть представники Британської Ради та Університету Ковентрі.

Переможець отримає грошовий приз у вигляді початкових бізнес-інвестицій (1000 GBP), а 10 перших команд – професійний розвиток і можливість брати участь в конкурсі бізнес-ідей від Британської Ради The Big Idea Challenge 2020, який відбудеться весною 2020 р.

Довідково. Конкурс проводиться ІФНТУНГ та ГО «БРІТ» в рамках проєкту Creative Spark з метою підвищення обізнаності та навичок підприємництва серед молоді. Учасники конкурсу, а це креативна молодь Івано-Франківщини віком від 18 до 35 років, що «горить» ідеєю власного бізнесу, підготували 60-секундне відео-звернення, в якому продемонстрували свою зацікавленість бізнес-ідеєю, її реалізацію, вплив та якість. Учасники конкурсу готували свої відео-звернення за напрямами: цифрові технології, соціальний вплив, креативність.

*Управління та фінансування програми Creative Spark здійснюється Британською Радою.