Стипендії на навчання від Уряду Чеської Республіки

Понеділок, 27 Серпень, 2018 - 11:00 до Неділя, 30 Вересень, 2018 - 11:00

Інформуємо, що у рамках закордонного співробітництва з метою розвитку Уряд Чеської Республіки у 2019-2020 академічному році пропонує українським студентам стипендії на навчання на акредитованих освітніх програмах у державних закладах вищої освіти Чеської Республіки. 

Пропонується приблизно 10 стипендій для навчання за магістерськими і докторськими освітніми програмами. Навчання за магістерською програмою може здійснюватися чеською або англійською мовою (у разі навчання чеською мовою в рамках програми передбачається однорічний підготовчий курс з вивчення чеської мови і фахової підготовки). Навчання за докторською програмою здійнюється англійською мовою.

Пріоритетні галузі: сільське господарство, хімія, технічні спеціальності ( енергетика, видобування, електротехніка, будівництво, транспорт), суспільствознавство, екологія та інформатика. 

Для кандидатів на урядову стипендію у 2019-2020 академічному роцІ відкрита он-лайн реєстрація за посиланням http://registr.dzs.cz/registr.nsf .

Заявки приймаються до 30 вересня 2018 року 

Детальна інформація про програми знаходиться на веб-сторінці Міністерства освіти, молоді і фізичного виховання Чеської Республіки за посиланням http://www.msmt.cz/mezinarodni-vztahy/stipendia-vlady-ceske­republiky-rozvojove-zeme-1.