Підвищення професійної кваліфікації для громадян України в Республіці Сербія

Четвер, 26 Липень, 2018 - 10:30 до Четвер, 2 Серпень, 2018 - 10:30

Інформуємо, що Міністерство освіти, науки і технологічного розвитку Республіки Сербія на підставі міжнародної угоди і програми співробітництва у галузі освіти, схвалило програму підвищення професійної кваліфікації для громадян України в Республіці Сербія терміном до 12 місяців (найкоротший термін - З місяці, найдовший - 12 місяців) у 2018-2019 навчальному році.

Перелік необхідних документів: 

  • Анкета встановленого зразка (сербською або англійською мовою); CV;
  • Копія першої сторінки українського закордонного паспорта;
  • Нотаріально завірені копії документів про освіту (з  перекладом  на  англійську або сербську мови). Студенти, .які навчаються мають подати ще виписку з залікової книжки;
  • Навчальний план (дослідницький проект); 2 рекомендаційних листи від викладачів;
  • Медична довідка (не старіша 6 місяців), яка підтверджує, що у кандидата немає інфекційних захворювань (включаючи тестування на ВІЛ (HIV)).

Звертаємо вашу увагу на те, що всі документи подаються англійською або сербською мовою (у разі якщо документи подаються сербською мовою, необхідно . зробити переклад на українську мову).

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів - оригінали, другий - копії).

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України,

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, Примітка: Стипендії на навчання в Сербії 2018.

У електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН ird@mon.gov.ua  в копії на l_shchitka@mon.gov.uaзазначивши у темі листа "Стипендії на навчання в Сербії 2018".

Термін подачі документів кандидатів - 2 серпня 2018 року. 

Більш детальна інформація (умови участі у програмі, анкета) знаходиться в інформаційному бюлетені, що додається. 

7.1-17-663-18.pdf