Привітання ректора з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

П'ятниця, 8 Вересень, 2017 - 09:00

Шановні колеги та студенти!

     Щиро вітаю Вас з державним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, який ми відзначаємо , згідно з Указом Президента від 12.08.1993 № 302/93, у другу неділю вересня.

    Свою професійну діяльність ви пов’язали  з надзвичайно важливою галуззю народного господарства, яка покликана забезпечити енергетичну безпеку та незалежність нашої держави. Наш вклад, як вищого навчального закладу, та Ваш особистий внесок, як фахівців, в забезпечення цієї великої мети на протязі останніх 50-ти років воістину вагомий! Це десятки тисяч висококваліфікованих спеціалістів в різних країнах, яких ми підготували для галузі, десятки тисячі кілометрів нафтогазових трубопроводів, які спроектували та проклали підготовлені нами інженерами, сотні мільйонів тон нафти та сотні мільярдів кубів газі, які добули та поставили споживачу підготовлені нами промисловці!

.  Шановні колеги та студенти, я бажаю вам успіхів у праці та нових трудових звершень! Нехай свято подарує вам радість, впевненість в майбутньому та гордість за обраний вами професійний та життєвий шлях!

 

З повагою, ректор ІФНТУНГ  Євстахій Крижанівський