Привітання з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

П'ятниця, 12 Вересень, 2014 - 16:00

Шановні колеги та студенти!

  Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України! Цей день – чудова нагода привітати та вшанувати всіх, хто пов’язав своє життя із нафтогазовою промисловістю.

  Це свято людей, які присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної перебудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

  Протягом 47 років Івано-Франківський національний технічний університет нафти й газу успішно готує високопрофесійні кадри, які забезпечують розвиток енергетичної системи держави. Безперечно, гордістю нашого університету є професорсько-викладацький склад – віддані своїй справі професори та викладачі, які мобілізують та розвивають інтелектуальний, вольовий та моральний потенціал студентської молоді, готують її до успішної трудової діяльності у нафтогазовому комплексі, формують спроможність знаходити адекватні відповіді викликам сучасності.

  Варто відзначити, що професії нафтовика та газовика високо цінуються у суспільстві  і вимагають неабиякого професіоналізму, самовідданості та витримки. Отож, шановні колеги та студенти, я бажаю вам натхнення, творчого оптимізму, професійних успіхів та нових трудових звершень! Нехай свято подарує вам радість та гордість за обраний вами життєвий шлях!

 

З повагою, ректор ІФНТУНГ

проф. Євстахій Крижанівський

 

12.09.2014